Menu

Veelgestelde Vragen

 • Wat is een Kwispel-Box?
  Kwispel-Box is een maandelijks verrassingspakket voor je dier. Er zijn meerdere Kwispel-Boxen in ons assortiment waar uit je een keuze kunt maken. Elke box is met liefde en aandacht persoonlijk door ons samen gesteld, elke maand heeft de box een andere inhoud, gevuld met kwaliteits producten.
 • Wat zit er in een Kwispel-Box?
  Iedere maand opnieuw selecteren wij de meest leuke, smakelijke maar ook nuttige artikelen voor je huisdier en maken er zo steeds weer een leuk, verrassend en verantwoord kadoosje van. Op de website en via de social media kun je voorgaande boxen bekijken. Let op, de voorgaande boxen zijn een indicatie, want elke maand stellen we een nieuwe verrassingsbox samen, waar van we de inhoud nog eventjes geheim houden.
 • Er zijn meerdere Kwispel-boxen, waar kan ik uit kiezen?
  Klopt helemaal, we hebben op dit moment 4 verschillende Kwispel-boxen in ons assortiment:
  – de puppy-box: is aangepast aan de behoeften van het eerste levensjaar van je puppy.
  – de honden-box: is verkrijgbaar in meerdere varianten, rekening houdend met de grootte van je hond.
  – de kitten-box: is aangepast aan de behoeften van het eerste levensjaar van je kitten.
  – de katten-box: is gevuld met een variatie aan A-merk producten voor de gemiddelde (huis-)kat.
 • Hoe bestel ik 1 of meerdere boxen?
  Ontzettend leuk, dat je een Kwispel-Box bij ons wilt bestellen. Maar hoe werkt het?
  Eigenlijk is het vrij simpel, maak je keuze uit de verschillende Kwispel-boxen, het winkelwagentje verzameld je bestelling en de kassa regelt de rest. Middels iDeal of één van de andere betaalmogelijkheden, volbreng  je de aankoop en wij zorgen er voor dat je bestelling z.s.m. verwerkt wordt. Bestel je méér dan 1 Kwispel-box, dan belonen we je aankoop met een extraatje.
 • Wat is een Thema-box?
  Een Thema-box is een ‘special-box’, wat betekend dat deze boxen zijn samengesteld rondom bv. een feestdag. Bij het samenstellen van de box, houden we rekening met het gekozen thema. Deze boxen zijn maar tijdelijk en in beperkte oplage beschikbaar. Op de website en via de social media, zullen wij deze boxen onder de aandacht brengen.
 • Wat bedoelen jullie met een “extra attentie”?
  Een extra attentie, is een extra toevoeging aan de Kwispel-box. We kunnen ons voorstellen dat je je huisdier graag nog eens extra verwend met een extra speeltje of snack. Daarom bieden wij, tegen een kleine meerprijs, de mogelijkheid aan om een “extraatje” voor je huisdier mee te bestellen bij je Kwispel-box bestelling. Je kunt kiezen uit een extra snack, een extra speeltje of voor beiden.
 • Mijn hond heeft last van allergieën, kunnen jullie mij helpen om toch een leuke box te gaan ontvangen?
  Ja hoor, wij kunnen je zeker helpen om toch een leuke en verantwoorde Kwispel-Box voor je hond samen te stellen. Steeds meer dieren hebben last van allergische reacties op o.a. (voeding-) producten. 
  Als je weet waarvoor je dier allergisch is of als je weet wat je dier wel goed verdraagt, laat het ons weten en wij passen de Kwispel-box voor je aan, speciaal afgestemd op je lieve viervoeter.
 • Als ik een Kwispel-Box bestel, zit ik dan ongevraagd aan een abonnement vast?
  Nee hoor, je zit bij ons nergens aan vast, wij maken géén gebruik van abonnementen. Je besteld steeds éénmalig je Kwispel-Box. Iedere 1ste van de maand gaan de nieuwe maand-boxen in omloop en lopen tot het eind van de maand.
  Je bent dus helemaal vrij om een bestelling te plaatsen wanneer het jou uitkomt 🙂
  Mochten we regelmatig vraag krijgen naar abonnementen is dit wel een optie om toe te gaan voegen, dus laat het zeker horen als dit een wens is!
 • Ik wil graag een Kwispel-Box cadeau doen, kan ik het rechtstreeks naar een adres laten sturen? Oh ja, de geadresseerde woont in België…
  Ontzettend leuk dat je iemand wilt verrassen met een Kwispel-Box. Wij verzenden onze boxen gratis binnen Nederland en België. In het bestel-venster kun je een aflever adres opgeven, dat anders is dan het factuur adres, dan zorgen wij dat het pakket daar naar toe wordt gestuurd.
  Als je ook nog even via het opmerkingen venster aan ons door geeft dat het een cadeau betreft, dan kunnen we een persoonlijk bericht aan de Kwispel-Box toevoegen.