Menu

De Kwispel Valentijn-Boxen

14 februari is dé dag om je geliefde te verwennen met een extraatje en deze geliefde hoeft natuurlijk niet alleen je partner te zijn!! Daarom heeft Kwispel-Box met veel liefde een speciale verrassings-box samengesteld voor Valentijn. Wat dacht je van een met veel leuks, lekkers en liefs gevulde box voor je kat? Of liever eentje voor je hond? Misschien heb je wel meer huisdieren… Dan kies je gewoon voor onze buddy-box en kun je uit 2 dieren kiezen; wij zorgen dan voor een op maat gemaakte box zodat ze samen van de inhoud kunnen genieten!!

Natuurlijk kun je ook een box bestellen als kado voor een ander! Wil je hem graag bestellen en laten leveren op een ander adres? Geen probleem, bij de bestelling geef je gewoon een apart factuur en verzend adres in en wij zorgen voor de rest!!
Wil je een persoonlijk berichtje toevoegen? Schrijf dat dan even in het opmerkingenveld en wij zorgen voor een leuk hand-geschreven kaartje.

Met een Kwispel van het Kwispel-Box team