Menu

De Kwispel Kerst-Boxen

Ook Kwispel-Box begint in de kerstsfeer te komen en daarom leek het ons wel heel erg leuk om ook een kadoosje voor de hond, kat of misschien zelfs allebei onder de kerstboom te leggen!!

Wat dacht je van een met veel leuks, lekkers en nuttigs gevulde kerstbox voor je kat? Eentje voor je hond? Of misschien heb je wel meer huisdieren… Dan kies je gewoon voor de speciale kerst editie van onze buddy-box en kun je uit 2 dieren kiezen; wij zorgen dan voor een op maat gemaakte box zodat ze samen van de inhoud kunnen genieten!!

Natuurlijk kun je ook een box bestellen als kado voor een ander! Wil je hem graag bestellen en laten leveren op een ander adres? Geen probleem, bij de bestelling geef je gewoon een apart factuur en verzend adres in en wij zorgen voor de rest!!
Wil je een persoonlijk berichtje toevoegen? Schrijf dat dan even in het opmerkingenveld en wij zorgen voor een leuk hand-geschreven kaartje.

Met een Kwispel van het Kwispel-Box team

Honden Kerst-Box Katten Kerst-Box Buddy Kerst-Box