Menu

De honden-Box

De honden-box is een verrassing-box voor de volwassen hond.

Elke maand kan je hond genieten van een nieuwe en gevarieerde inhoud, bestaande uit leuke en smakelijke producten en goodies, speciaal voor de volwassen hond.
Om je hond optimaal tegemoet te komen, kun je kiezen uit 3 variaties, naar gelang de ras grootte van je hond.

Honden-BoxHonden-BoxHonden-BoxHonden-BoxHonden-BoxHoe bestel je een honden-Box?

Heel eenvoudig! Klik op deze link en je word automatisch doorgestuurd naar de honden-box bestelpagina, klik bij de opties aan voor welke grootte hond je een box wilt hebben en of je er evt. een extra snack, een extra speeltje of beiden bij wilt bestellen. Vervolgens vul je het aantal in (standaard op 1) en klik je op ‘in winkelmand’. Je bent vrij om dan verder te winkelen en evt. nog andere boxen toe te voegen of naar het winkelmandje te gaan en je bestelling af te ronden.